Descopera-ti potentialul maxim alaturi de Spective

Vezi ce inseamna sa lucrezi alaturi de noi

Angajam operatori monitorizare!

Pasionat de siguranta oamenilor sau de tehnologie? Hotarat, responsabil, atent la detalii si cu acuitate vizuala? Capabil de atentie sustinuta sau cu abilitati tehnice extraordinare?

Daca da, atunci povesteste-ne mai mult despre tine si dezvolta-ti potentialul alaturi de noi.

Cu noi, vei avea oportunitatea de a te forma ca profesionist intr-o echipa de oameni deosebiti. Alaturi de noi iti vei descoperi adevarata ta valoare.

Ai sansa de a te dezvolta ca profesionist beneficiind de lunga nostra experienta in domeniul monitorizarii si de schimbul de idei inovatoare cu expertii nostri, care accepta orice provocare.

Situatiile intampinate aici sunt intr-adevar extraordinare si inca de la inceput am stiut ca avem nevoie de oameni care sa impartaseasca aceeasi pasiune cu noi si care sa dea dovada de abilitati deosebite. Cautam oameni care se dedica binelui celorlalti, pasionati de domeniul securitatii si tehnologiei video si care inteleg importanta sigurantei in viata tuturor, zi de zi.

Iti dam 5 motive sa vii alaturi de noi si sa iti cladesti o cariera in vanzari, inginerie sau ca operator de monitorizare:

Training specializat si impartasirea experientei noastre de peste 15 ani

Un mediu placut, flexibil dar mai ales sigur, unde oamenii reprezinta o valoare respectata

Vei fi parte integranta a unui colectiv ce joaca un rol activ in siguranta vietii altor oameni

Ai acces la cea mai inalta tehnologie de pe piata si la know-how-ul nostru, atribute care ne-au propulsat ca leaderi de piata in domeniu

Suntem o echipa tanara, dedicata, hotarata si care apreciaza corectitudinea fata de clienti, dar mai ales fata de noi insine