Despre Spective

Cateva cuvinte despre noi

Compania

Inca de la infiintare, echipa Spective s-a dedicat cu pasiune dezvoltarii celor mai personalizate, cuantificabile si inovative servicii de supraveghere si monitorizare video, servicii care aduc beneficii reale clientilor prin protectia proprietatilor, oamenilor cat si a bunurilor acestora.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima ora, a noilor algoritmi Video Analytics (VA) si a unei echipe de experti in domeniu, Spective a creat solutii eficiente care sa permita oamenilor de afaceri sa ia decizii inteligente, bazate pe performante sustinute si rapoate concrete.

Serviciile noastre de Real Time Surveillance sunt bazate atat pe inalta tehnologie dar in special pe operatorii nostri antrenati in detectarea oricarui eveniment care este suspectat ca fiind infractiune si transmiterea instantanee a informatiilor catre client. In plus, optiunea de Voice Down permite operatorilor sa intervina in prevenirea unui incident.

Externalizarea acestor servicii prin adoptarea Real Time Surveillance ofera companiilor beneficii precum minimizarea costurilor alocate pazei si eficientizarea interventiilor in eventualitatea unui incident neplacut. Acest proces ofera clientilor mai mult timp si resurse pentru cresterea propriilor afaceri.

Spective ofera astazi servicii profesionale companiilor din diferite domenii de activitate, avand in portofoliu peste 150 de clienti din Europa si America de Nord.

Evoluand intr-o piata aflata in continua dezvoltare ne axam in permanenta pe perfectionare si inovatie.

Scopul nostru este sa ramanem liderul de piata oferind servicii fiabile, eficiente, profitabile si adaptate nevoilor clientilor nostri.

Misiunea noastra este o promisiune ferma:
Sa oferim securitate pentru fiecare, companii sau persoane, pentru ca prosperitatea si viitorul nostru nu se pot construi fara siguranta orei de azi.

De la tehnologia si serviciile oferite pana la expertii si partenerii implicati in acest business putem dovedi ca avem un singur tel: sa oferim clientilor servicii certificate la nivel international.

Consolidam increderea clientilor nostri zi de zi oferind servicii personalizate, axate pe nevoile reale de siguranta a proprietatilor, bunurilor si persoanelor.

Muncim ca linistea si confortul clientilor sa fie bazate pe faptul ca avem in permanenta sub supraveghere cele mai de pret investitii ale lor. Garantam servicii de calitate la un pret avantajos.

Valorile noastre

Siguranta -Apreciem nevoia fundamentala a fiecaruia dintre noi
Profesionalism - Oferim intotdeauna solutii competente
Eficienta - Facem exact ceea ce trebuie pentru fiecare situatie in parte
Consecventa - Mentinem cele mai inalte standarde
Talent - Sustinem dezvoltarea aptitudinilor deosebite
Inovatie - Descoperim provocari si oferim mereu noi solutii
Viziune - Cream perspectivele unui viitor sigur
Excelenta - Suntem cei mai buni dintre cei mai buni

Nu memoram aceste valori ci le avem insusite. Datorita aplicarii lor zi de zi atat in viata profesionala cat si personala nu le transformam in clisee verbale. Pentru ca acesta este modul nostru de viata si de a conduce acest business.

Pe parcurs ce ne dezvoltam ca oameni si ca profesionisti, aceste valori raman singurele noastre constante. Astfel am inteles ca dezvoltarea continua inseamna de fapt responsabilitate impartasita, iar atitudinea noastra ne defineste succesul pe orice plan.